Voetreflexmassage

VOETREFLEXMASSAGE

In de voeten weerspiegelt het hele lichaam. Door het masseren van bepaalde reflexzones op de voeten wordt de doorbloeding, de energiedoorstroming en het zelf genezend vermogen van het lichaam gestimuleerd. Blokkades worden opgeheven.

Dit leidt tot een betere gezondheid, vitaliteit en ontspanning van lichaam en geest; het lichaam komt weer in balans. Beide voeten worden in zijn geheel behandeld, uitgaande van de mens als geheel.

Westerse voetreflex massage

In het westen wordt voetreflex massage sinds 150 jaar toegepast. Men behandelt in het westen enkel de voeten met een speciale duimtechniek. Het voordeel is dat men de zones zeer nauwkeurig kan behandelen.

Chinese voetreflex massage

De chinezen werken met totaal andere massage technieken: ze gebruiken hun lichaamsbeweging om druk uit te kunnen oefenen. Daarnaast werken ze niet alleen op de reflexzones op de voeten, maar masseren ook de meridiaan banen en acupunctuurpunten op voeten, onderbenen en knieƫn.

De combinatie van beide systemen biedt ongekend veel mogelijkheden en versterkt en versnelt de effecten van een behandeling. Voetreflexmassage is een veilige en natuurlijke behandelwijze voor chronische en acute klachten, ongeacht de leeftijd en is een goede aanvulling op de reguliere gezondheidszorg. Daarnaast werkt voetreflexmassage ontspannend en het immuunsysteem wordt erdoor versterkt.

info@alleviate.nl
Dam 16
1613 AL Grootebroek